su

 

Unesite svoje ime i email adresu
Nakon što se pretplatite na mail listu, na Vaš mail će biti prosledjen verifikacioni mail kojim potvrdjujete svoju pretplatu!

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80
Pratite našu Google + stranicu Google+

 

Facebook je sa više od milijardu i dvesta miliona korisnika najpopularnija društvena mreža na svetu, od tog broja, najmanje je 60% aktivnih. Na ovoj mreži nalaze se i desetine milijardi različitih aplikacija čiji broj je u neprestanom porastu.

Svakog meseca, više od jedne milijarde ljudi poseti YouTube i pregleda više od šest milijardi sati video snimaka. Ovaj veliki broj potencijalnih klijenata možete iskoristiti promovišući sopstveni biznis, tako što ćete odlučiti gde i kada će se vaš oglas prikazivati, kao i koji od potencijalnih klijenata ga može videti.

Oh taj Google, koliko samo nudi mogućnosti. Oglašavanje na mreži multimedijalnog oglašavanja zapravo znači da vašu slikovnu ili tekstualnu reklamu možete da plasirate na veliki broj komercijalnih sajtova i na taj način reklamnu poruku učinite vidljivijom i efektnijom.

Želite da iskoriste Google i njegovu popularnost kao najkorišćenijeg internet pretraživača? Smatrate da se ogroman broj pretraga koje se svake sekunde vrše u potrazi za uslugama koje i vi nudite mogu unovčiti, onda se takvo rešenje zove AdWords ili reklama za reč. Samo jedna reč ili fraza koju korisnik postavi u Google upitu može da poboljša Vaše poslovanje.

 

 

SRB +381 (11) 4140380 USA +1 (917) 267 7758

rot1
rot4
rot5
trkac
rot2