Web Shop

Nekad ste morali dosta novca da uložite u dobar poslovni prostor koji se nalazi u prometnom delu grada, da angažujete osobu koja će da dekoriše i uredi izlog, kako bi obezbedili da roba koju prodajete bude primamljiva velikom broju ljudi koji će proći pored vašeg lokala.

Unazad par godina, mnogi koji su prepoznali da internet može mnogo bolje da glumi poslovni prostor i za značajno manje para, su izgradili poslovne imperije i postali svetski poznati brendovi. Takve sada mnogo poznate kompanije vrte milionske promete zahvaljući svojim web prodavnicama.

Šta je web prodavica i koje su njene prednosti?

Internet prodavnica vaš novi poslovni prostor je isto što i Vaš web sajt, odnosno malo bolji web sajt. Ona je mesto na internetu sa svojim domenom i ima ulogu poslovnog prostora koji ima veliki izlog i precizno razvrstanu robu po oblastima koje prodajete. Radi 24 časa svih 365 dana, a nekad i 366 dana u godini, uvek ima ljubazno osoblje koje pruža sve informacije o svakom artiklu posebno. Dakle, vaša prodavnica radi non-stop sa vrlo malo radnika, san svakog poslodavca da firma radi, radnici ne kasne i uvek pružaju svima koji su zainteresovani sve informacije kako bi opredelili posetioca da kupi izloženu robu... ali ovo nije realno u realnom životu, ali online je sve moguće.

Ulogu dekoratera izloga prepustite nama, mi ćemo vrhunskim grafičkim rešenjima podstaći prodaju vaših proizvoda i iste načiniti primamljivijim. Vi ćete postaviti robu na stalaže i razvrstati je po oblastima i zaposliti samo jednu osobu koja će administrirati vašu web prodavnicu. Dakle, potreban Vam je samo jedan radnik koji će administrirati web shop za optimalne prodavnice do 5000 artikala, i to može biti bilo ko, odnosno nije neophodno znanje web dizajna i programiranja da bi neko bio administrator web prodavnice.

Prednosti online porodavnice je u tome da vam nije neophodan skup lokal u prometnom delu grada pored koga prodje mnogo ljudi. Prolaze i oni koje vaša roba uopšte ne zanima, a zbog svih njih izdvajate značajna sredstva za mesečnu rentu takvog lokala. Dovoljno je da imate domen, hosting nalog i da obezbedite samo zainteresovanim za vašu robu da pregledaju asortiman uvek kada požele, kao i da kupe onda kada imaju vremena. Vreme je postalo preskupo i niko ga danas nema na pretek, pogotovu ne za duge šetnje i obilaženje radnji širom grada u cilju pronalaženja nekog proizvoda. Danas svi prvo nadju proizvod na internetu, pa onda se upute u radnju da ga kupe, mnogi bi ga čak i kupili online da im je to omogućeno. Poznate su vam i neke banke koje su počele da rade online što Vam govori u prilog da online poslovanje i prodaja postaju sve zastupljeniji.

Kako Vam mi možemo pomoći?

Kao što smo napomenuli preuzećemo posao dekoratera vaših izloga i vrhunskim grafičkim rešenjima obezbediti da izložena roba bude atraktivnija i primamljivija. Naši programeri će se postarati da funkcionalnost prodavnice bude takva da korisnici kroz laku navigaciju i brzo učitavanje strana imaju brz i lak pregled artikala u prodavnici. Napravićemo sajt koji će biti prilagodljiv mobilnim i tablet uredjajima, odnosno koji će imati odličnu navigaciju na svim tipovima uredjaja. Izvršićemo optimizaciju sajta tako da svako ko putem pretrage iskaže interesovanje za proizvode koje nudite može lako da dodje do Vaše nove radnje.

Pogledajte cenovnik izrade web prezentacija ovde

Pošaljite upit

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com