80 evra poklona google adwords kredita

Zdravo,
mi smo profesionalci za digitalno oglašavanje iz firme WSD SISTEM doo, koja je Google sertifikovan partner. Mi kao profesionalci u svom poslu, smo tu kako bi pomogli svima koji vape za kvalitetnom internet marketing uslugom. Mi jesmo profesionalci, znamo sve što Vama treba iz oblasti web marketinga i izrade sajtova. Ova ponuda je napravljena zato što znamo da zbog velikih obaveza koje imate, vodeći računa o svom biznisu, nije uvek moguće držati korak sa novim tehnologijama i naprednim internet marketingom.

Oglašavanjem na Google-u obezbedjujete da se Vaš web sajt i oglas pojavi na prvoj stranici pretrage ili možda kao oglas na YouTube sajtu, kada neko pretražuje termine koji su u bliskoj vezi sa Vašim poslom, ili pregleda video sadržaj na drugoj po pretrazi internet mreži, i prvoj za pretragu video sadržaja. Zato je i očekivano da svako ko ima sajt želi da se on i pojavljuje na početnoj strani Google pretrage, jer samo ako ste na prvoj stranici, možete očekivati i dobre poslovne rezultate! Ako i Vi to želite, možda ste već probali sami, ali nije išlo… Dozvolili ste „drugima“ da se oprobaju u vodjenju Vašeg naloga, ali i dalje ništa, rezultati izostaju!Da li biste seli u automobil sa osobom za koju sigurno znate da nema vozačku dozvolu?… Ako je Vaš odgovor da ne bi, zašto onda to pravilo ne primenite i na Vaš web sajt! Zašto dozvoljavate da nestručno vodjenje Vašeg naloga ugrozi potencijalnu dobit, koja će se onda preliti u džepove konkurencije! Zato slobodno od svakog zatražite sertifikat kojim se dokazuje poznavanje Google AdWords alata.

Probajte sa nama, sa profesionalcima, onima koji dokazano umeju kvalitetno da upravljaju Vašim nalogom, poboljšavajući efekte Vašeg oglašavanja.

Naši profesionalci poseduju Google AdWords sertifikat kojim dokazuju znanje i sposobnosti u radu sa AdWords alatom, dok je naša kompanija sertifikovan Google partner, što takodje dokazuje da naši zaposleni primenjuju najbolju praksu u vodjenju AdWords naloga za pretragu, display (banersko) oglašavanje kao i video oglašavanje na YouTube-u i Google mreži partnerskih sajtova.

Naše znanje i iskustvo je bogato, mi živimo AdWords… svakodnevno se bavimo izradom sajtova i digitalnim oglašavanjem, svakodnevno učimo i primenjujemo najbolju praksu, kako bi oglasi naših klijenata dali najbolje efekte. Spremni smo da podelimo naše znanje i iskustvo sa Vama, da Vam pomognemo da razumete kako ovaj sistem zaista funkcioniše kako biste mogli, ukoliko Vam to vreme dozvoljava, potpuno samostalno i na kvalitetan način upravljati svojim nalozima. 
 

// EXTRA PONUDA //


Zbog značajnog interesovanja produžili smo akciju do kraja Februara, ali i ograničili je zalihama promotivnih kupona… Što se kaže još malo pa nestalo 🙂
Do 28/02/2015. godine obezbedili smo za nove AdWords naloge, promotivni kod za dupliranje potrošenog iznosa u prvih mesec dana do maksimalnog iznosa od *80 evra!

Dozvolite da Vaš nalog uredjuju oni koji to verovatno najbolje rade, primenjuju najbolju Google praksu i obezbedite još gratis dodatnih *80 evra kredita!

AdWords nalog: Pretraga i display za teritoriju Srbije

  1. Kreiranje oglasa i oglasnih grupa
  2. Kreiranje banera za display oglašavanje // neverovatno velika mreža sajtova //
  3. Povezivanje YouTube kanala sa nalogom
  4. Odredjivanje i targetiranje ciljne grupe
  5. Odabir ključnih reči koje će pokretati prikaz oglasa u Google pretrazi
  6. Optimizacija kampanje i vođenje naloga u periodu trajanja inicijalnog kredita

Vaša kampanja će imati konstantan monitoring u toku trajanja inicijalog kredita, a u prvih par dana od dana aktivacije kampanje izvršićemo dodatne radove na optimizaciji kampanje i proslediti Vam prve izveštaje o učinku Vaših oglasa. Nedeljno ćete dobijati izveštaje o aktivnostima i učinku Vaših oglasa i imaćete pristup nalogu za pregled izveštaja.

Cena kreiranja AdWords naloga iznosi 250 evra + PDV /dinarska protivvrednost/
Cena kreiranja naloga sadrži i inicijalni kredit u visini od 100 evra /dinarska protivvrednost/ i biće primenjen na nalogu, a služiće za potrošnju. Rok za izradu naloga je 3 do 5 radnih dana ne računajući dane praznika i vikende!
Cena sadrži i AdWords promotivni kod koji će uvećati budžet na Vašem nalogu do maksimalnih 80 evra /dinarska protivvrednost/! Kako radi ovaj promotivni kod možete pročitati u nastavku.


Kako radi promotivni kod i kako izgleda poklon koji ćete dobiti?

*Iznos koji potrošite u prvih mesec dana (31 dan) od dana primene promotivnog koda biće dupliran. Promotivni kod zapravo funkcioniše ovako, ako u roku od 31-og dana od dana primene koda potrošite na oglašavanje 30 evra, Vi nakon 31-og dana dobijate od nas 30 evra, ako potrošite 60,5 evra od nas dobijate 60,5 evra, ali ako potrošite 120 evra od nas dobijate maksimalnu vrednost za dupliranje, odnosno 80 evra.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte rado ću odgovoriti na svako Vaše pitanje!


WSD SISTEM DOO // Google partner

Info. 011/414-03-80
mob. 065/239-15-44

Saznajte više o

AdWords oglašavanje – AdWords
YouTube odnosno video oglašavanje – Video marketing
Oglašavanje banerima na Google mreži – Oglašavanje banerima

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80