WEB DIZAJN

Web dizajn se odnosi na dizajn web lokacija koje se prikazuju na internetu. Nekada je web dizajn bio fokusiran na dizajniranje web stranica za desktop pretraživače,  međutim unazad 10-ak godina, dizajn za mobilne i tablet pretraživače postaje sve važniji.

Šta je web dizajn?

Utisak koji ostavljate zavisi od izgleda Vašeg sajta

Web dizajner radi na izgledu, i u nekim slučajevima, sadržaju web stranice. Izgled se, na primer, odnosi na boje, font i slike koje se koriste. Sadržaj se odnosi na to kako su informacije strukturirane i kategorisane. Dobar web dizajn je jednostavan za korišćenje i estetski prijatan.  Medjutim, danas dizajn web sajta prevazilazi estetiku i uključuje celokupnu funkcionalnost web sajta. Web dizajn takođe uključuje web aplikacije, mobilne aplikacije i dizajn korisničkog interfejsa.

 

Baviti se danas bilo kakvim biznisom, a da se niste oglasili na bilo koji način preko interneta gotovo je nezamislivo. Naravno da ima onih koji se u ovaj podvig nisu upustili, ali ogromna većina sa više ili manje uspeha koristi blagodeti ovog tehnološkog napretka.

Internet vam obezbedjuje dostupnost svima. Svima onima koji su u datom trenutku zainteresovani za ono što nudite, na svakom mestu i u svako vreme. Da li ima išta bolje nego biti u pravom trenutku na pravom mestu? Nekada se to zvalo „sreća“… Kada se neka osoba nadje u pravo vreme i na pravom mestu. Sada to nije sreća, sada vam je to dostupno. Neophodno je samo da nadjete firmu koja će Vas posavetovati kako da izradite web sajt. Usmeriće vas šta kako da na profesionalan način pristupite izradi Vašeg web sajta. 

Kvalitetan web dizajn

Za dobar web dizajn i odgovarajući vizuelni web identitet neophodno je da nam što bolje predstavite firmu, usluge koje nudite ili robu koju prodajete. Web prezentacija Vaše firme mora da bude u skladu sa Vašim potrebama i sa navikama Vaših potencijalnih potrošača. Izrada sajta za svaku firmu se razlikuje, prosto i same firme se razlikuju. Bez obzira što nude iste usluge ili prodaju istu robu. Način na koji funkcionišu i koji koriste u trgovanju se može bitno razlikovati, pa tako i web sajt. Sajt mora biti vizuelno i navigaciono prihvatljiv navikama firme i potrošača. Sve u cilju da se ne bi narušio već izgradjen duh i pečat firme. A sve to treba uklopiti u nove standarde izrade web sajta kao i prilagoditi sadržaj analitici pretrage. Pretraživaču poput Google koji je najbitniji kao najkorišćeniji internet pretraživač.

Mi imamo profesionalce iz oblasti grafičkog i web dizajna, kao i vrhunske programere koji će rešiti svaki problem i napraviti lepu, funkcionalnu i optimizovanu web prezentaciju. U razgovoru sa našim profesionalcima možete dobiti odgovor na svako pitanje koje će usmeriti i razvoj na izgradnji budućeg web sajta, kao i informacije bitne za optimizaciju sadžaja sajta sa internet pretraživačima.

Ukoliko imate ciljeve koje ste postavili sebi i svojoj firmi, mi ćemo Vam pomoći da iste brzo realizujete kroz profesionalno izgradjen web sajt ili internet prodavnicu! Vaši ciljevi će nam pomoći da lakše dovedemo ciljnu grupu kojoj želite da se obratite putem Vašeg web sajta.

Nudimo Vam kompletno grafičko rešenje i izradu vizuelnog identiteta.

Sajt je ozbiljna stvar i nije retkost da on bude prva stvar koju neko vidi i na osnovu koga kreira stav i mišljenje o vašoj firmi. Zato se nemojte igrati ovim stvarima i prepustite pravim profesionalcima da za Vas urade najbolje!

Pogledajte naše reference, odnosno deo skorijih radova ovde!

Stručni dizajneri i web programeri sa fokusom na vaš uspeh.

Pošaljite upit za sajt kakav ste oduvek želeli!

Želite novi web sajt?

Započnite svoju web avanturu već danas! Popunite formu i dozvolite nam da stvorimo web sajt koji će odražavati snagu Vašeg poslovanja.