OPTIMIZACIJA SAJTA

Bolja pozicija Vašeg sajta na pretraživačima

Seo nije trajan i mora se stalno unapredjivati… zašto? Zato što internet ne počinje od Vas i ne završava se na Vašem sajtu, i Vaša konkurencija želi da bude na prvoj strani

Optimizacija sajta SEO (Search engine optimization), je jako bitna za bolju poziciju Vašeg web sajta. I to u besplatnim rezultatima pretrage na različitim pretraživačima. Svako ko uradi sajt želi da bude na prvoj strani Google pretraživač. I nije obavezno, ali bi bilo lepo da bude prvi i u rezultatima pretrage…

Realnost je malo drugačija. Mnogo je sajtova iz iste ili slične delatnosti, i naravno cilj u Google rangiranju su iste ili slične ključne reči. A kako onda svi da budu na prvoj stranici? Ko bi onda bio drugi ili na drugoj strani pretrage ili možda na nekoj još udaljenijoj stranici Google pretraživača?

Mi znamo kako biti prvi na Google!

SEO sajta

Upravo SEO sajta pomaže da se Vaš sajt izdvoji iz gustog dima konkurentnih sajtova i ispliva na površinu. To podrazumeva dobru optimizaciju sajta i prvu stranu u rezultatima pretrage na Google. Seo nije trajan i mora se stalno unapredjivati… zašto? Zato što internet ne počinje od Vas i ne završava se na Vašem sajtu, i Vaša konkurencija želi da bude na prvoj strani, što se manifestuje unapredjenjem sajtova, a onda i boljom pozicijom u rezultatima pretrage. Takodje optimizacija sajta nije trenutan proces. Nakon radova na optimizaciji sajta neće se Vaš sajt istog momenta pojaviti na prvoj stranici, već je neophodno da prodje izvesno vreme, min 30 dana, kako bi se prvi rezultati videli.

Da li ste se ikada zapitali kako i zašto je neko dobro pozicioniran na Google? Verovatno je imao dobar savet prilikom izrade sajta. I naravno da je imao osobu koja ume da savet preslika. I u realnim uslovima na Google terenu dobije utakmicu. Da bi neki tim pobedio neophodno je da ima vrhunske igrače, ali i dobrog selektora koji će u utakmici primeniti dobru taktiku.

Kao što smo više puta naveli, mi smo profesionalci iz oblasti internet marketinga, kao i web dizajna i programiranja! Imamo puno uspeha u optimizaciji sajtova. Klijenti kojima je jedini uslov za saradnju bio da budu na prvoj stranici u rezultatima pretrage jesu naši veoma zadovoljni korisnici. Razlog Vam je naravno jasan. Njihov uslov je ispunjen, a usput su dobili odlične savete kako da do tog rezultata dodju brzo i kako da dobru poziciju dugo zadrže.

Ukoliko želite da imate dobro optimizovan sajt, slobodno nas kontaktirajte i zakažite sastanak. Mi ćemo Vas nakon detaljne analize informisati o koracima koje morate preduzeti kako bi bilo moguće raditi optimizaciju sajta i kako bi za istu pružili garancije.

POŠALJITE UPIT

Ova prilika ne čeka – akcija je ključ uspeha!

Preuzmite našu besplatnu brošuru 10 ultimativnih činjenica za savršenu poziciju na Google-u" sada!

Samo unesite svoje kontakt podatke, i korak bliže ste transformaciji vašeg online prisustva.