WEB SHOP

Web shop, online shop i online prodavnica – više termina za jednu stvar.

Web shop je online prodavnica koja je aktivna 24h i preko koje imamo mogućnost da u svakom momentu nudimo kvalitetne proizvode. Isto tako potencijalni kupci imaju mogućnost da u vreme koje njima odgovara kupe željenu stvar bez izlaska iz kuće.

U doba kada je kupovina na mreži uobičajena, preduzeća koja nemaju web shop propuštaju potencijalne kupce. Dobro dizajnirana web prodavnica može biti neprocenjiva prednost za svako poslovanje i može vam pružiti jednostavan način da značajno povećate svoj doseg i vidljivost.

Prednosti web shopa

Web shop nudi mnoge prednosti za preduzeća, kao što su povećana pogodnost za kupce, veći asortiman dostupnih proizvoda i niži režijski troškovi od tradicionalnih prodavnica. Prisustvom na mreži možete da ciljate veću publiku i dosegnete one koji možda ne mogu da posete vašu fizičku prodavnicu. Pored toga, kupovina artikala online je obično praktičnija od odlaska u fizičku prodavnicu, jer kupci mogu da kupuju kada im to odgovara — bez napuštanja udobnosti svojih domova.

Još jedna važna prednost posedovanja online prodavnice se ogleda u mogućnosti da ponudite više proizvoda jer nemate ograničen prostor kao u fizičkoj prodavnici. Više dostupnih proizvoda kupcima daje više izbora, što dovodi i do povećanja prodaje. Štaviše, postavljanje i održavanje online prodavnice je često jeftinije od postavljanja i vođenja tradicionalne prodavnice od cigle i maltera. Upravo zbog nižih režijskih troškova povezanih sa vođenjem web prodavnice u poređenju sa vođenjem fizičke lokacije.

Stvaranje prisustva na mreži putem web prodavnice može pomoći preduzećima da dođu do novih tržišta. Dok istovremeno pružaju udobnost postojećim kupcima. Podešavanje web prodavnice zahteva pažljivo planiranje pre implementacije. To uključuje izbor prave platforme i dizajn sajta prema potrebama kupaca. Uz pažljivo planiranje i implementaciju, preduzeća će moći da stvore efikasnu web prodavnicu koja će dovesti nove kupce, dok će postojećim ponuditi praktičan pristup proizvodima koji su im potrebni.

Nekad ste morali dosta novca da uložite u dobar poslovni prostor koji se nalazi u prometnom delu grada. Morali ste da angažujete dekoratera da uredi izlog, kako bi obezbedili da roba koju prodajete bude primamljiva velikom broju ljudi koji će proći pored vašeg lokala. Danas su stvari drugačije. 

Mnogi su prepoznali da internet može mnogo bolje da glumi poslovni prostor. I to za značajno manje para. Neki od njih su sada mnogo poznate kompanije i vrte milionske promete zahvaljući svojim web prodavnicama, odnosno web shopovima.

Web shop prilagodjen svim delatnostima

Internet prodavnica vaš novi poslovni prostor je isto što i Vaš web sajt. Odnosno malo bolji web sajt. Ona je mesto na internetu sa svojim domenom i ima ulogu poslovnog prostora. Prostora koji ima veliki izlog i precizno razvrstanu robu po oblastima koje prodajete. Radi 24 časa svih 365 dana, a nekad i 366 dana u godini. Uvek ima ljubazno osoblje koje pruža sve informacije o svakom artiklu posebno. Dakle, vaša prodavnica radi non-stop sa vrlo malo radnika. San svakog poslodavca je da firma radi, radnici ne kasne. I da naravno, uvek pružaju svima koji su zainteresovani sve informacije kako bi opredelili posetioca da kupi izloženu robu… Ali ovo nije baš uvek izvodljivo u realnom životu, ali online je sve moguće.

Izrada sajta za online prodaju

Ulogu dekoratera izloga prepustite nama. Mi ćemo vrhunskim grafičkim rešenjima podstaći prodaju vaših proizvoda i iste načiniti primamljivijim. Vi ćete postaviti robu na stalaže i razvrstati je po oblastima. Biće potrebno zaposliti samo jednu osobu koja će administrirati vašu web prodavnicu. Dakle, potreban Vam je samo jedan radnik koji će administrirati web shop za optimalne prodavnice do 5000 artikala, i to može biti bilo ko. Odnosno nije neophodno znanje web dizajna i programiranja da bi neko bio administrator web prodavnice.

Prednosti online porodavnice je u tome da vam nije neophodan skup lokal u prometnom delu grada pored koga prodje mnogo ljudi. Prolaze i oni koje vaša roba uopšte ne zanima. A zbog svih njih izdvajate značajna sredstva za mesečnu rentu takvog lokala. 

Kod web shopa dovoljno je da imate domen, hosting nalog i da obezbedite samo zainteresovanim za vašu robu da pregledaju asortiman uvek kada požele. Naravno, i da kupe onda kada imaju vremena. 

Vreme je postalo preskupo i niko ga danas nema na pretek. Pogotovo ne za duge šetnje i obilaženje radnji širom grada u cilju pronalaženja nekog proizvoda. Danas svi prvo nadju proizvod na internetu, pa onda se upute u radnju da ga kupe. Mnogi bi ga čak i kupili online da im je to omogućeno. 

Pravimo profesionalni web shop

U dogovoru sa vama napravićemo profesionalni i funkcionalni web shop za vaše potrebe. Kao što smo već napomenuli preuzećemo posao dekoratera vaših izloga i vrhunskim grafičkim rešenjima obezbediti da izložena roba bude atraktivnija i primamljivija. Naši programeri će se postarati da funkcionalnost prodavnice bude takva da korisnici kroz laku navigaciju i brzo učitavanje strana imaju brz i lak pregled artikala u prodavnici. Napravićemo sajt koji će biti prilagodljiv mobilnim i tablet uredjajima. Odnosno koji će imati odličnu navigaciju na svim tipovima uredjaja. Izvršićemo optimizaciju sajta tako da svako ko putem pretrage iskaže interesovanje za proizvode koje nudite može lako da dodje do Vaše nove radnje.

Pogledajte cenovnik izrade web prezentacija ovde

Stručni dizajneri i web programeri sa fokusom na vaš uspeh.

Pošaljite upit za sajt kakav ste oduvek želeli!

Želite novi web sajt?

Započnite svoju web avanturu već danas! Popunite formu i dozvolite nam da stvorimo web sajt koji će odražavati snagu Vašeg poslovanja.