PODRŠKA ZA VAŠ SAJT

Podrška za sajt od strane našeg tima vam je obezbedjena, ukoliko vaš web sajt to zahteva.

Svi dobro znamo da imati web lokaciju za vaše poslovanje je od suštinskog značaja u današnjem digitalnom svetu. Uspešna web lokacija zahteva stalno održavanje kako bi se osiguralo da radi nesmetano i da izgleda odlično. 

Ali šta uključuje održavanje web stranice i zašto je važno? Hajde da vam pojasnimo šta uključuje podrška za sajt, odnosno, održavanje web sajta i prednosti koje ono može doneti vama i vašem poslovanju.

Šta je održavanje web stranice?

Održavanje web sajta obuhvata svaki zadatak koji pomaže da vaša web lokacija bude ažurirana, da radi isnpravno i da izgleda odlično. Uključuje aktivnosti kao što su ažuriranje sadržaja, dodavanje funkcija, ispravljanje grešaka, uklanjanje zastarelog sadržaja, poboljšanje dizajna, testiranje funkcionalnosti. Svakako podrazumeva, dodavanje novih dodataka ili ekstenzija, itd. Takođe uključuje praćenje performansi sajta kako bi se uverilo da sve funkcioniše kako treba očekivati. Svi ovi zadaci su od suštinskog značaja kako biste bili sigurni da vaša web lokacija pruža efikasno korisničko iskustvo za posetioce.

Prednosti podrške za sajt

Postoje mnoge prednosti podrške za sajt kao što je redovno održavanje vaše web stranice. Najočiglednija prednost je ta što ćete uvek imati ažurnu web lokaciju sa svežim sadržajem koji će vam pomoći da privučete više posetilaca na vašu web lokaciju. 

Pored toga, redovno održavanje osigurava da se sve greške ili nepravilnosti brzo poprave, tako da korisnici mogu da se kreću po vašoj web lokaciji bez ikakvih problema. Ovo pomaže u stvaranju pozitivnog korisničkog iskustva koje dovodi do većeg zadovoljstva i lojalnosti kupaca. 

Redovno održavanje takođe poboljšava performanse vaše web stranice što znači da će se brže učitavati na svim uređajima uključujući mobilne telefone ili tablete koji su danas sve popularniji među korisnicima interneta.  Konačno, redovno održavanje vam omogućava da dodate nove funkcije kao što su dodaci ili ekstenzije koje mogu poboljšati funkcionalnost vaše web stranice i učiniti je privlačnijom potencijalnim kupcima.

Ulaganjem u pravilno održavanje web stranice možete osigurati da prisustvo vašeg preduzeća na mreži ostane ažurno, pouzdano i atraktivno – sve stvari koje će vam pomoći da rastete i uspete u današnjem digitalnom svetu!

Jop jednom da ponovimo, održavanje dobre web stranice je od suštinskog značaja za preduzeća koja žele da budu ispred konkurencije u današnjem digitalnom svetu. Od ažuriranja sadržaja do ispravljanja grešaka; od dodavanja novih funkcija do poboljšanja performansi; od optimizacije dizajna do povećanja zadovoljstva kupaca. 

Postoje mnoge prednosti koje su povezane sa održavanjem ažurne web stranice za svakog vlasnika preduzeća koji želi da se njegovo prisustvo na mreži izdvoji iz gomile! 

Ulaganje u kvalitetne usluge održavanja web stranica može biti jedna od najboljih investicija koje ćete napraviti za budući uspeh vašeg poslovanja!

Izaberite paket podrške

Podrška može biti baš ono što vam treba da dobijete najbolje rezultate sa vašim WEB sajtom

START PODRŠKA

29
(+pdv ) mesečno
 • - Redovno održavanje sajta
 • - Dopuna sadržaja sajta (slike, tekst) // NE
 • - Ažuriranje dodataka (plugins) do 10
 • - Podrška za šopove ili kataloge // NE
 • - Email podrška // DA
 • - Telefonska podrška // NE
 • - Uključeno vreme angažovanja 1 sat / mesečno
 • - Dodatno angažovanje 1.000,00 RSD / sat

ULTRA PODRŠKA

59
(+pdv ) mesečno
 • - Redovno održavanje sajta
 • - Dve promene mesečno na sadržaju sajta (slike, tekst)
 • - Ažuriranje dodataka (plugins) do 30
 • - Podrška za sajtove sa prodavnicom // NE
 • - Email podrška // DA
 • - Telefonska podrška // NE
 • - Uključeno vreme angažovanja 3 sata / mesečno
 • - Dodatno angažovanje 850,00 RSD / sat
Popular

TOTAL PODRŠKA

99
(+pdv ) mesečno
 • - Redovno održavanje sajta
 • - Šest promena mesečno na sadržaju sajta (slike, tekst)
 • - Ažuriranje dodataka (plugins) do 50
 • - Podrška za sajtove sa prodavnicom // DA
 • - Email podrška // DA
 • - Telefonska podrška // DA
 • - Uključeno vreme angažovanja 4 sata / mesečno
 • - Dodatno angažovanje 650,00 RSD / sat

Česta pitanja korisnika

Svima koji imaju web sajt i ne mogu da izdvoje dovoljno vremena za njegovo redovno ažuriranje! Usput, mnoga ažuriranja podrazumevaju i neka programerska znanja! Mnogi smatraju da je ažuriranje sajta zapravo samo modifikacija tekstova ili njihova dopuna ili dodavanje novih fotografija u okviru galerija, medjutim situacija je zapravo malo drugačija.

Redovno održavanje Joomla ili WordPress CMS-a i njihovih dodataka, kako bi obezbedili stabilno funkcionisanje sajta i ojačali njegovu bezbednost, konstantan monitoring i kontrola ispravnosti sajta

 

Svako ima potrebe da s vremena na vreme promeni informacije koje se nalaze na sajtu bilo da su one u formi fotografija ili u vidu promene tekstulanih informacija. Sadržaj koji se može promeniti tj. dopuniti jeste sadržaj koji može stati na jednu stranicu A4 formata pri veličini fonta 12 ili dopuna galerije slika, do 30 slika

Ultra paket Vam dozvoljava dve, dok Total paket Vam dozvoljava do šest promena mesečno!

Promena se Vrši u roku od 24 sata od momenta dostave materijala putem maila website@profesionalci.rs ne računajući dane vikenda ili praznike.
Neiskorišćene promene ili drugi delovi paketa se ne mogu preneti u sledeći mesec. 

Ovaj deo označava samo broj dozvoljenih dodataka na Vašem sajtu. Paketi su razvrstani prema potrebama klijenata. Ukoliko Vaš sajt koristi Više dodataka, onda je i broj funkcija koje mogu biti oštećene ili ne podržane novim verzijama veći, tako da je neophodno uzeti onaj paket koji odgovara Vašim potrebama.

 

Ukoliko Vaš sajt koristi neku od popularnih komponeti za online shop ili za prikaz proizvoda ali bez online prodaje kao u formi online kataloga, onda je jedino dostupan paket podrške zapravo Total.

Vaš sajt zahteva drugačiji pristup i jači monitoring, a usput ovaj paket Vam dozvoljava i prisniju komunikaciju sa operaterom / dizajnerom obzirom da se možete posavetovati ili biti na online vezi preko chrome remote alikacije.

Kako bi mogli da održimo kvalitet i kako bi mogli da održimo ovako povoljnu cenu izrade sajta neophodno je da nam pre početka izrade sajta dostavite kompletan materijal! Dakle mi ne počinjemo sa radovima na sajtu pre nego što od Vas dobijemo poptun materijal za početak i kraj radova. Organizacija posla je najbitnija, kada bismo počinjali više poslova i prekidali radove na istim zbog nedostatka materijala ne bismo mogli da održimo kvalitet na kojem puno insistiramo kao ni cenu naših usluga.

Kako bi Vam pružili podršku neophodno je da dobijemo upit putem e-maila, kao bi zbog Vaše i naše evidencije poslova imali pisani trag o izvršenim poslovima.

Telefonska podrška nije predvidjena za niže pakete obzirom da i prioritetnost kod manje obimnih sajtova nije ista kao i kod sajtova koji prodaju putem interneta robu! Telefonska podrška je dozvoljena kod većih i obimnijih sajtova kako bi nekada i brz savet našeg stručnjaka bio dovoljan da se brzo reši problem. Takodje preko Chrome remote aplikacije naš stručnjak može da pristupi Vašem računaru i da Vam pruži podršku tako što će lakše reprodukovati problem!

Naravno i vlasnici, manje obnimnih sajtova mogu kupiti pretplatu na Total podršku, ukoliko smatraju da im je ovakav vid komunikacije i podrške prihvatljiviji!

Česta pitanja korisnika

Vreme angažovanja se koristi za pružanje podrške bilo da je vreme uključeno ili dodatno naplaćeno.

Uključeno vreme angažovanja je vreme koje je uračunato u cenu mesečne pretplate pojedinačnih paketa!

Podrška se plaća mesečno, ali se kupuje na period od jedne godine.

Ukoliko se opredelite za kupovinu nekog od ponudjenih paketa prilikom obnove hosting paketa obezbedjujete i popust od 15% na iskazane cene paketa!

Vreme angažovanja zavisi od procene operatera, koji će Vas prvo informisati o procenjenom vremenu, ali nakon što se izvrši Vaš zahtev, dobićete odgovor na email sa kojeg ste poslali zahtev o stvarno iskorišćenom vremenu angažovanja:

Okvirno vreme angažovanja za najčešće slučajeve je:

– Implementacija Google Analytics statistike na sajt od 10 do 20 minuta
– Izmena teksta i/ili slika na sajtu, dodavanje ili uklanjanje stranica i slično od 15 minuta pa na više
– Instalacija i konfiguracija plugina za WordPress ili Joomla sajt od 15 do 120 minuta
– Analiza i čišćenje hakovanog sajta od malicioznog kôda od 30 do 240 minuta

Naravno! Možete pročitati više o ličnoj podršci klikom na naredni link // lična podrška //