VIBER I SMS MARKETING

SLANJE SMS PORUKA I SMS MARKETING

SMS marketing je vrlo efikasan i brz način da doprete do svojih klijenata, kao takav bukvalno isporučuje vašu poruku u džepove klijenata za samo nekoliko sekundi nakon što je pošaljete!

Najdirektniji i najefikasniji način reklamiranja i promovisanja Vašeg proizvoda i usluga. Vaša poruka će doći do svakog Vašeg korisnika. Uključite se u direktan sms marketing još danas. Sms poruku možete slati preko naše web aplikacije ili direktno slati preko Vaše aplikacije, omogućićemo vam HTTP pristup na našu sms platformu. Zahtev za slanje sms poruka možete poslati i putem e-maila, mi ćemo za Vas pripremiti i izvršiti slanje poruka.

Slanje Bulk poruka predstavlja osnovu mobilnog marketinga. Najjednostavnije rečeno, Bulk je masovno slanje SMS ili MMS poruka.

  • Najdirektniji, najjednostavniji i najjeftiniji način reklamiranja ili obaveštavanja Vaših proverenih klijenata.
  • Možete da pošaljete na hiljade poruka Vašim klijentima uz samo par klikova mišem po najpovoljnijim cenama.

Registrujte se da bi poslali sms

Napišite sms poruku

Pošaljite

Isplativost mobilnog marketinga

Dodatne mogućnosti

Osnovni paket za izradu izveštaja

Klijenti radije biraju da dobiju brze promocije tekstualnom porukom

SMS poruke su 4 puta efikasnije od bilo koje druge marketinške alatke

98% vaših klijenata će pročitati SMS poruku

Dosegnite vaše klijente brzo i po najmanjim cenama

SMS marketing je odličan način za obaveštavanje klijenata o zakazanim događajima, promocijama, zanimljivostima, te pruža mogućnost prilagođavanja vaših kampanja prema potrebama vaših pretplatnika, a možete se obratiti ciljanoj grupi ili vašoj kompletnoj listi korisnika.

U odnosu na email marketing, sms marketing ima zapanjujuće visoku stopu otvaranja poruka, u suštini, gotovo svaka poslata poruka će biti otvorena i pročitana, dok će samo mali deo emailova biti pročitan.

Bez obzira na vrstu kampanje, promocije, objave ili nagradne igre sms marketingom se postiže veoma visok odziv od strane korisnika, a sam odziv daleko je veći u odnosu na bilo koju drugu promotivnu akciju.

SMS marketing

Kroz ovu vrstu marketinga ne morate da se borite protiv spam ili drugih filtera e-pošte, čak šta više ovo je najdirektnije obraćanje vašim klijentima u poređenju sa bilo kojim drugim marketinškim pristupom, a prepreke ne postoje (osim ograničenog broja karaktera).

Iako je ovo često izazov za neke firme, poruke od 160 karaktera (znakova) su svakako veoma poželjne za marketing budući da ste sa sms porukom zbog ograničenja karaktera ipak uvek direktni i precizni što kupci uvek vole i cene. Ovo ipak daje vašoj kompaniji važan korak u pridobijanju nove generacije klijenata.

Danas skoro svaka osoba poseduje mobilni telefon, ipak je to u današnje vreme osnovni vid komunikacije među ljudima, samim tim zaista ne postoji razlog zašto ne biste iskoristili ovaj potencijal tržišta.

SMS marketing košta svega nekoliko dinara, što je samo delić cene telefonskog razgovora, što vam omogućavamo da šaljete poruke velikom broju ljudi odjednom, čime možete održavati kontakt sa svojim klijentima uz minimalna ulaganja u vremenu i potrošenim novčanim sredstvima.

Ukoliko želite da iskoristite ovaj vid marketinga kako biste poboljšali ili unapredili svoje poslovanje kontaktirajte naš tim profesionalaca, a mi ćemo se pobrinuti da vaša poruka bude precizna i upečatljiva.

Kontaktirajte nas već danas i zatražite ponudu.

SLANJE VIBER PORUKA I VIBER MARKETING

Brzo, lako i jednostavno slanje Viber poruka svim vašim klijentima. Uloguj se, otkucaj, pošalji svima!

Viber marketing u Srbiji. Viber je jedna od najzastupljenijih aplikacija sa preko 3.5 miliona korisnika i stalnim rastom tržišnog udela. Osim što privlači sve veći broj korisnika, ova platforma nudi mnogobrojne prednosti: praktičan i intuitivan interfejs, jednostavno korišćenje, komunikaciju u realnom vremenu i slanje promotivnih tekstualnih poruka.
Uz viber marketing možete brže nego ikad doći do novih kupaca!

Zbog svega navedenog, Viber se izdvaja kao izuzetno popularan kanal među poslovnim liderima. Primena ovog servisa u marketingu pomoćiće Vašoj kompaniji da stekne, održi i učvrsti konkurentsku prednost i ostvari još dinamičniju i bolju komunikaciju sa klijentima.

  • Sistem obaveštavanja klijenata (1 WAY komunikacija)
  • Viber bulk je kanal komunikacije koji omogućava da na brži i jednostavan način doprete do klijenata.

U ZAVISNOSTI OD POTREBA VIBER PORUKE MOGU BITI

Viber je jedna od najzastupljenijih aplikacija sa preko 1,1 milijardu registrovanih korisnika širom planete

Viber aplikacija se izdvaja kao izuzetno popularan kanal među poslovnim liderima

Prosečno, korisnik Vibera nekoliko puta u danu poseti mobilnu ili desktop verziju, a na njoj provede preko 35 minuta dnevno

Dostupan je u 193 zemlje, što ga čini jednom od najrasprostranjenijih platformi za komunikaciju

Viber oglašavanje

Predstavlja klasičan vid direktne komunikacije sa klijentima i pruža Vam mogućnost da svojim klijentima šaljete različite informacije. Maksimalna dužina poruke je 1000 karaktera. Sistem podržava slanje teksta, slika i linkova. Svi navedeni elementi se mogu poslati u jedinstvenoj poruci. Da bi primalac dobio Vašu poruku neophodno je da bude saglasan (opt-in). Kada je odgovorio na iniciranu poruku smatra se da je dao saglasnost (opt-in) za prijem poruka dok god se ne odjavi sa servisa. Prva viber poruka mora biti informativnog karaktera, sve naredne mogu biti reklamne sadržine. Korisnici u svakom trenutku imaju mogućnost da se odjave sa servisa.

POŠALJITE UPIT