Viber marketing

viber marketing

Viber marketing – moćan alat za efikasnu promociju

U današnjem modernom digitalnom okruženju, direktna komunikacija sa potencijalnim klijentima postaje ključni faktor za uspeh svake marketinške kampanje. Viber marketing predstavlja jedan od najefikasnijih načina za postizanje direktnog i personalizovanog pristupa korisnicima. U ovom blog postu, detaljno ćemo objasniti prednosti Viber marketinga i zašto je WSD SISTEM DOO vaš idealan partner za ovu vrstu promocije.

Šta je viber marketing?

Viber marketing koristi Viber aplikaciju za slanje promotivnih poruka direktno korisnicima. Ova metoda omogućava brzu, efikasnu i personalizovanu komunikaciju sa ciljanom publikom. Viber poruke mogu uključivati tekst, slike, video zapise i linkove, što omogućava kreativne i angažujuće kampanje.

Prednosti viber marketinga

 1. Visoka stopa otvaranja poruka: Viber poruke imaju izuzetno visoku stopu otvaranja, čak do 90%. Ovo znači da vaša poruka gotovo sigurno stiže do krajnjeg korisnika.
 2. Direktna komunikacija: Viber omogućava direktnu komunikaciju sa korisnicima, bez posrednika. Ovo povećava verovatnoću da će korisnici reagovati na vašu poruku.
 3. Personalizacija: Poruke se mogu prilagoditi svakom korisniku pojedinačno, što povećava angažovanost i konverzije.
 4. Multimedijalni sadržaj: Mogućnost slanja slika, video zapisa i linkova omogućava kreativne kampanje koje privlače pažnju korisnika.
 5. Merenje rezultata: Viber nudi alate za analitiku, koji vam omogućavaju praćenje uspešnosti vaših kampanja i optimizaciju za bolje rezultate.
 6. Bez ometanja spam filterima: Za razliku od e-mail marketinga, Viber poruke ne prolaze kroz spam filtere, što garantuje da će vaša poruka stići do korisnika.

Najbolje prakse za viber marketing

 1. Definisanje ciljne grupe: Identifikujte i segmentirajte vašu ciljnu publiku kako biste kreirali relevantne i personalizovane poruke.
 2. Kvalitetan dadržaj: Kreirajte sadržaj koji je informativan, relevantan i privlačan za vašu ciljnu grupu. Kombinujte tekst, slike i video zapise za maksimalan uticaj.
 3. Pravilno vreme slanja: Izaberite optimalno vreme za slanje poruka kada je vaša ciljna publika najaktivnija.
 4. Jasni pozivi na akciju: Uključite jasne i direktne pozive na akciju (CTA) kako biste podstakli korisnike na željenu radnju.
 5. Pratite performanse: Redovno analizirajte performanse vaših kampanja i prilagođavajte strategiju na osnovu prikupljenih podataka.

WSD SISTEM DOO – Vaš idealni partner za viber marketing

Kao Google Partner sa dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, WSD SISTEM DOO je vaš idealan partner za implementaciju Viber marketing kampanja. Naš tim stručnjaka pruža kompletnu uslugu, od strategije i planiranja, do kreiranja i analize kampanja. Pomoći ćemo vam da maksimalno iskoristite potencijal Viber marketinga i ostvarite vrhunske rezultate.

Posetite našu stranicu SMS i Viber Marketing za više informacija ili nas kontaktirajte direktno kako bismo započeli uspešnu saradnju.

Viber marketing predstavlja moćan alat za direktnu i personalizovanu komunikaciju sa vašom ciljnom publikom. Sa visokim stopama otvaranja i angažovanja, ovaj način promocije može značajno doprineti uspehu vaših marketinških kampanja. WSD SISTEM DOO je vaš pouzdan partner koji će vam pomoći da iskoristite sve prednosti Viber marketinga i ostvarite željene rezultate.

Ako ste spremni da unapredite svoje marketinške strategije i dosegnite svoju publiku na efikasan način, kontaktirajte nas danas!