60+60 evra za google reklamiranje

Mnogi su se uverili da Google reklama zaista ima neverovatno veliki efekat i da je jedina reklama čije učinke lako i precizno merimo!

Svaka firma i svaka delatnost ima potrebe za oglašavanjem, a oni koji smatraju da je preporuka prava reklama onda je i za njih Google oglas najefikasniji način za plasiranje preporuka i pozitivnih komentara na rad ili proizvod odredjene firme!

AdWords alatka pruža zaista velike mogućnosti, vrlo precizno i tačno oglašavanje uz plasiranje bitnih informacija o proizvodima kao i same preporuke u samom tekstu oglasa… Ako je to ono što želite onda nas kontaktirajte i iskoristite ovu odličnu ponudu u kojoj ćete dobiti dodatnih 60 evra besplatnog kredita za promociju Vaše firmelaughing 

Nije da smo savršeni innocent, ali uvek znamo šta Vam treba i kako da plasiramo Vašu reklamu do onih koji traže vašu usluge ili robu.

Kada je neko profesionalac to znači da je dobar u tome što radi, a da bi bio dobar u svom poslu onda mora da ga voli i stalno da uči… Da li Vi volite da se ceo dan bavite internetom i da li volite ceo dan, nekada i celu noć da učite o novitetima koji su aktuelni na internetu! 

E pa dobro došli, mi smo profesionalci… Volimo znamo i umemo… sposobnosti u radu sa AdWords alatom smo dokazali, naša kompanija je sertifikovan Google partner, što takodje dokazuje da naši zaposleni primenjuju najbolju praksu u vodjenju AdWords naloga za pretragu, display (banersko) oglašavanje kao i video oglašavanje na YouTube-u i Google mreži partnerskih sajtova.


Iskoristite naše bogato i dugogodišnje iskustvo koje će na najbolji način uposliti internet da radi za Vas!
 

// ULTRA DOBRA PONUDA 60 + 60 evra kredita //


Serija kupona je ograničena brojem i vremenskim intervalom. Kuponi se mogu aktivirati do kraja marta 2015. godine!
Kuponi Važe smo za nove AdWords naloge, promotivni kod za dupliranje potrošenog iznosa u prvih mesec dana do maksimalnog iznosa od *60 evra!

ŠTA DOBIJATE U OVOJ GOOGLE ADWORDS ULTRA DOBROJ PONUDI?

AdWords nalog: Pretraga ili display za teritoriju Srbije

  1. Kreiranje oglasa i oglasnih grupa ili kreiranje banera za display oglašavanje // neverovatno velika mreža sajtova za display oglašavanje //
  2. Odredjivanje i targetiranje ciljne grupe
  3. Odabir ključnih reči koje će pokretati prikaz oglasa u Google pretrazi
  4. Optimizacija kampanje i vođenje naloga u periodu trajanja inicijalnog kredita

Vaša kampanja će imati konstantan monitoring u toku trajanja inicijalog kredita, a u prvih par dana od dana aktivacije kampanje izvršićemo dodatne radove na optimizaciji kampanje i proslediti Vam prve izveštaje o učinku Vaših oglasa. Nedeljno ćete dobijati izveštaje o aktivnostima i učinku Vaših oglasa i imaćete pristup nalogu za pregled izveštaja.

Cena kreiranja AdWords naloga iznosi 200 evra + PDV /dinarska protivvrednost/
Cena kreiranja naloga sadrži i inicijalni kredit u visini od 60 evra /dinarska protivvrednost/ i biće primenjen na nalogu, a služiće za potrošnju. Rok za izradu naloga je 3 do 5 radnih dana ne računajući dane praznika i vikende!
Cena sadrži i AdWords promotivni kod koji će uvećati budžet na Vašem nalogu do maksimalnih 60 evra /dinarska protivvrednost/! Kako radi ovaj promotivni kod možete pročitati u nastavku. 


Kako radi promotivni kod i kako izgleda poklon koji ćete dobiti?

*Iznos koji potrošite u prvih mesec dana (31 dan) od dana primene promotivnog koda biće dupliran. Promotivni kod zapravo funkcioniše ovako, ako u roku od 31-og dana od dana primene koda potrošite na oglašavanje 30 evra, Vi nakon 31-og dana dobijate od nas 30 evra, ako potrošite 40,5 evra od nas dobijate 40,5 evra, ali ako potrošite 80 evra od nas dobijate maksimalnu vrednost za dupliranje, odnosno 60 evra.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte rado ću odgovoriti na svako Vaše pitanje!


WSD SISTEM DOO // Google partner

Info. 011/414-03-80
mob. 065/239-15-44

Saznajte više o

AdWords oglašavanje – AdWords
YouTube odnosno video oglašavanje – Video marketing
Oglašavanje banerima na Google mreži – Oglašavanje banerima

WSD SISTEM D.O.O.

Srbija, 11000 Beograd
Ul. Petefijeva 2

SRB: 381-11-414-03-80